Maailmanluokan alumiinikoneistaja

Honpumet Oy

Honpumet on Sastamalassa Pirkanmaalla sijaitseva alumiiniprofiilin koneistukseen keskittyvä tilauskonepaja.

Honpumet Oy & Tikli Group Oy – vahva alumiinikoneistuksen kumppani!

Tikli Group Oy     Tikli Group Oy

 

Yhtiömme on nykyään osa Tikli Group -konsernia, joka muodostuu kahdesta yrityksestä: Tikli Group Oy:sta ja Honpumet Oy:sta. Modernit tuotantolaitokset sijaitsevat Sastamalan Mouhijärvellä sekä Vimpelissä. Konserni työllistää (2022) 100 työntekijää, liikevaihdon ollessa noin 18 M€.

Matti ja Heimo Honkalan yhdessä isänsä Matin kanssa perustaman yrityksen taival alkoi 80-luvun alussa puupakkausten valmistuksella, pian kuitenkin puu vaihtui alumiiniin koneistamiseen. 1987 alkoi Honpumetin laajempi toiminta isommissa tiloissa osakeyhtiönä. Vuosien varrella on liiketoiminta laajentunut ja osaaminen monipuolistunut. Nykyään valmistamme 50 ammattilaisen voimin laadukkaita tuotteita maalle, mereen ja ilmaan. Nykyinen omistaja Tikli Group Oy tuli mukaan vuonna 2020. Yhtiön myynnin taustalla oli tarve löytää yritystoiminnalle jatkuvuutta pääomistajien eläkeiän lähestyessä.

Alumiinin jatkojalostus Alumiinintyöstö kuuluu meidän ydinosaamisalueisiin. Honpumet on jo pitkään toimittanut asiakaslähtöisesti huipputason tuotteita omien alojensa markkinajohtajille. Toimintamme on vuosien varrella kasvanut ja osaaminen monipuolistunut, mutta yrityksen perusarvot ovat säilyneet. Moderni konekanta, osaaminen, ammattitaitoiset työntekijät, laatu, toimitusvarmuus, yhdessä tekeminen sekä sitoutuminen asiakkaisiin on pysynyt yhtä vahvana toiminnan ensimetreiltä asti. Honpumet tunnetaan luotettavana ja arvostettuna yhteistyökumppanina alumiiniprofiileiden puristuslaitoksille ja koneistettuja alumiiniosia toiminnassaan hyödyntäville yrityksille. Meillä valmistetaan tuotteita muun muassa metalliteollisuuden laitteistoihin, offshore-aluksiin, raideteollisuuteen ja voimalaitoksiin. Tikli Groupin alaisuudessa Honpumet jatkaa perheyrityksen arvoja kunnioittaen tuotteiden valmistamista tehokkailla ja moderneilla CNC-koneistuskeskuksilla ja profiilintyöstökoneilla. Suurten sarjojen valmistuksen hoidamme robottisoluilla ja Palletech-järjestelmällämme asetusajatonta sarjatuotantoa.

Toimintajärjestelmämme on auditoitu ISO 9001:2015 ja ISO 14001: 2015 -standardien mukaisesti. Yrityksen toimintapolitiikka on pyydettäessä saatavilla yrityksen laatupäälliköltä.

Jatkuva innovaatio ja henkilöstön sitoutuminen laadultaan ensiluokkaisten tuotteiden ja palvelujen kehittämiseen ja valmistukseen on meille ylpeyden aihe. Luonnollisesti laatu- ja ympäristöasiat ovat keskeisiä osia toimintastrategiassamme. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja tarjoamme tietotaitomme myös asiakkaillemme.

Sekä uudet asiakkaamme kuin jo tutuksi käyneet yhteistyökumppanimme voivat luottaa yli kolmenkymmenen vuoden mukanaan tuomaan kokemukseemme ja erikoisosaamiseemme erilaisten kappaleiden valmistushaasteisiin nyt ja tulevaisuudessa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen mahdollisuuden tutustua toimintaamme ja tuotteisiimme uusituilla www-sivuillamme.

PL LOGO Honpumet Oy FI 421936 web