Maailmanluokan alumiinikoneistaja

Honpumet Oy:n konekanta

Palvelemme asiakkaitamme laadukkaalla konekannalla.

Profiilityöstökeskukset

Tehokasta 5-akselista valmistusta suoraan alumiiniprofiilista ilman tarvetta muille työvaiheille. Joustavaa sarjatuotantoa monipuolisille tuoteperheille. Käytössä sekä minimivoitelu- että suurpaineleikkuu- nestejärjestelmä. Käytössä olevat konetyypit ja ohjeelliset työstöaluerajat

Sahauslinjoihin yhdistettyä tuotantoa profiili- tai vakiomateriaaleista. Sopiva menetelmä niin yksittäis- kuin sarjatuotannon kappaleille. Tehokasta materiaalin poistoa tukevilla kiinnityksillä ja tehokkailla jäähdytysjärjestelmillä. Valmistustavan valinta työkappaleen vaatimusten mukaan. Kattavat konekoot ja liikealueet.

Pysty- ja vaakakaraiset
työstökoneet

Palletec High Rise -järjestelmä

Kappaleet tilauksesta tuotantoon tunneissa. Koko valmistusketju yhdessä solussa. Kaksi Mazak HCN-5000 työstökeskusta. Varmennettua valmistusta 160/384 työkalupaikkaa ja 36 Palettipaikkaa. Asetusajatonta sarjatuotantoa.

24h/vrk koneistusta vaakakaraisella Doosan 5001HP työstökeskuksella ja Fanuc 2000i-robotilla. Erityisesti olemassa olevien tuotteiden valmistusketjun tehostamisen tarpeisiin. Kappaleiden viimeistely, pesu ja tarkastus sisäänrakennettuna soluun. Aihiosta asiakaspakkaukseen ilman ihmiskättä.

Automatisoitu tuotanto